© 2019 4All Jobcoaching BV

Algemene Voorwaarden | PrivacyReglement | Klachtenreglement | Disclaimer

Payroll constructie

Onze zusterorganisatie Kennis in Werk en Bedrijf begeleidt al meer dan 8 jaar werkzoekenden met een ZW-, WIA-, of Wajong uitkering naar passend werk. Voor deze doelgroepen gelden gunstige (financiële) voordelen bij indiensttreding, zoals de mobiliteitsbonus, subsidies en premiekortingen.


Vaak vormt dit, voor zowel de grote als de kleine werkgever, een behoorlijke stimulans om iemand met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Voor met name de kleinere werkgever bieden wij de payroll constructie aan, zodat ook u als kleinere werkgever maximaal voordeel behaald uit de mobiliteitsbonus.Graag vertellen wij u hier meer over.


Detachering & Payroll

Het vinden van goed personeel blijft een tijdrovende activiteit.


Samen met onze zusterorganisatie Kennis in Werk en Bedrijf hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie. Niet alleen wordt er gekeken naar uw functie-eisen, maar vooral ook naar de structuur- en cultuur van uw bedrijf.Daarnaast matchen wij niet alleen op basis van werkervaring en opleidingsniveau (de harde eisen), maar ook op basis van de kwaliteiten en de persoonlijkheid van de kandidaat (de zachte eisen).


Juist deze combinatie zorgt ervoor dat de voor u juiste persoon in de juiste functie terecht komt.