© 2019 4All Jobcoaching BV

Algemene Voorwaarden | PrivacyReglement | Klachtenreglement | Disclaimer

Weer aan het Werk

Wij willen u graag helpen bij het vinden van passend werk!


Wat is een re-integratie traject?

Een re-integratie traject is een traject gericht op het vinden van betaald

Werk en bestaat uit meerdere fases/modules. Een traject bestaat uit:


1. Intake en oriëntatie

Kennis maken, het plan van aanpak opstellen en het zoekprofiel vaststellen. Welke functie in welke branche wenst u? Sommige mensen hebben al een duidelijk beeld van wat ze willen en kunnen en, vooral belangrijk, wat haalbaar is. Anderen helpen wij uitgebreid en intensief om die vragen te beantwoorden. Een loopbaanonderzoek kan daarbij helpen.


2. Sollicitatievaardigheden en coaching

Individuele coaching & training op het gebied van solliciteren, netwerken, presentatietechnieken en persoonlijke ontwikkeling. De sollicitatietraining wordt individueel gegeven. Er wordt aandacht besteed aan de persoonlijke kwaliteiten (sterke en zwakke kanten), het positief benaderen van beperkingen en mogelijkheden.

Tijdens de training leert u onder andere de volgende vaardigheden:

Benaderen van werkgevers, kennen en verwoorden van uw eigen sterke en zwakke kanten tijdens een sollicitatiegesprek, een positieve vertaling maken van de beperkingen en mogelijkheden en uitdagingen, kennen van eigen valkuilen met betrekking tot presenteren en hiermee om kunnen gaan, uzelf ´verkopen´ tijdens een sollicitatiegesprek, schrijven van een goede brief en C.V. en weten wat uw verbeterpunten zijn ten aanzien van solliciteren.


3. Bemiddeling, jobhunting en nazorg

In deze fase helpen wij u actief bij het benaderen van de arbeidsmarkt en houden we ook als u aan het werk bent nog contact in de vorm van nazorg. Wij beschikken over een uitgebreid bedrijvennetwerk en zullen al onze bronnen aanwenden om u aan een passende baan te helpen. Ook benaderen wij nieuwe bedrijven en onderhouden goede contacten met detacheerders en uitzendbureaus.


Zodra u een nieuwe baan heeft blijft u contact houden met uw werkadviseur. Daarnaast is het mogelijk om jobcoaching in te zetten. Dit houdt in dat u een aantal uur per week wordt begeleid op de werkvloer door een ervaren jobcoach, die u begeleidt en adviseert bij uw werkzaamheden om zodoende optimaal te kunnen functioneren in uw nieuwe baan.